siti's FotoPage

By: siti mariam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 10-May-2010 05:49 Email | Share | | Bookmark
3 hari 2 malam trip percutian ker terengganu

baru sampai rumah pengantin p kt kemaman
00:00
nilah dia pengantin p cantik kan.
00:00
 
00:00
View all 6 photos...
perjalanan trip ambil masa 8 jam untuk sampai...fuuh bila dgar memang rasa macame nk patah pinggang klu drive,tapi kitaorg punya bsemangat wajarnya nk pi kenduri my friends kawin kat kemaman smpai dah x inggat sakit pingangnya...mujur ada korg2 yg very the srpoting giler...
best ar k.azie,el and oteks..lepas gi kemaman,kitorg truskan perjalanan ke kuala terggnu nk cari resot yg kitorg brmalan nti...'batu buruk'..perjalanan blik jer kitorg singgah jap kat 'teluk cempedak',best giler..da gak singgah jap kat 'pantai kemasik'.


Friday, 7-May-2010 06:23 Email | Share | | Bookmark
wedding my friends cik jua

perjalanan ke muar
00:00
ezy and azie bwk hadiah
00:00
tggu pengantin datang
00:00
View all 15 photos...
perjalan ker muar memang saat yg ditunggu oleh kwn2 kitaorg..x sabar rasanya nk tggu kwnku bsanding,macem ner rupanya aggaknya kan!..sempat gi depa singgah jap kt mah ak mkn kepok lapa.haaa penat oooit jem jln on the way mai ke muar,pas tu leh sesat barat lak...
ak ni harap jer duk kt muar tapi jln ker mah jua pn ak leh sesat,kan dah kena marah x pasal2!..huuk...
jgan salahkan sy my friend...ak buknnay menetap kat citu sanggt cuma blik kg jer..haaa]
tgoklah pic2 menarik saat kawanku disatukan...


Monday, 5-Apr-2010 04:09 Email | Share | | Bookmark

indahnya pmandangan matahari tbenam di wktu ptg
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 4 photos...
sepetang yang damai,briadah bersama-sama family sanagat best


Monday, 22-Mar-2010 01:25 Email | Share | | Bookmark

petang di taman botani
00:00
mkn seefod at botani
00:00


Friday, 5-Feb-2010 06:28 Email | Share | | Bookmark

 
 
 
View all 10 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net